Enemon SLIM & FIT SHAKE
Uravnotežen obrok

Enemon SLIM & FIT se uporablja kot hitro pripravljen uravnotežen obrok za zajtrk, malico, večerjo ali po športni aktivnosti. Uporablja se tudi pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok.

paket_6

MESEČNI PAKET ZNIŽEVANJE

99,50 

PAKET 7+

Enemon SHAKE je hitro pripravljen uravnotežen obrok z 20 g beljakovin na obrok, veliko prehranske vlaknine, vitaminov in mineralov. Uporablja se lahko za zajtrk malico, večerjo, za hitrejšo regeneracijo po športni aktivnosti kot tudi za pomoč pri zniževanju telesne teže. Tablico pa kot poslastico pojejte, ko si zaželite sladko.

PAKET 7 +

Paket 7 škatel (3 x ČOKOLADA, 2 x BELA ČOKOLADA Z VANILIJO, 2 x JAGODA – če bi želeli drugačen izbor, napišite v komentar naročila) Enemon SLIM&FIT SHAKE + 18 tablic Enemon SLIM in nam pri naročilu v sporočilo napišite katere okuse želite SHAKE-ov želite, da vam pošljemo. Preverjeno dobra kombinacija je sestavljena s čokolado in jagodo, zanimiva pa je tudi bela čokolada z vanilijo in čokolado. Tablica tudi predstavlja uravnotežen obrok in pride zelo prav po športni aktivnosti in takrat, ko si zaželite sladko. Pravijo ji zdrava poslastica. Vključite SHAKE v za vas prilagojeno uravnoteženo prehranjevanje s pomočjo prehranskega načrta.

Paket 7+ je namenjen za mesečno vsakodnevno zamenjavo 2 obrokov na dan, kar prispeva k izgubi telesne teže. V primeru, da ste želeno težo dosegli preidite na zamenjavo 1 obroka na dan za vzdrževanje telesne teže.