| Dogodki

Ozaveščanje o pomenu normalnega krvnega sladkorja je pomemben del nacionalne kampanje proti diabetesu Bodi odličnjak!, saj pravočasno odkrit povišan krvni sladkor in ustrezno ukrepanje pomenita najboljšo pot za preprečevanje usodnih diabetičnih zapletov.

V mesecu novembru, ki obeležuje borbo proti eni najpogostejših bolezni današnjega časa in na žalost po pričakovanjih tudi prihodnosti, bomo skupaj z Zavodom za izobraževanje o diabetesu preko raznih dogodkov sodelovali v osveščevalni kampanji Bodi Odličnjak!

Popeljali se bomo z VLAKOM ZDRAVJA in bili prisotni na info točkah v Mercator centrih po Sloveniji, kjer bodo potniki in mimoidoči lahko izvedeli več o diabetesu in njegovih posledicah, si brezplačno izmerili krvni sladkor in prejeli tudi strokovno publikacijo Spremenimo diabetes.

Enemon bo omogočil pokušanje izdelka Enemon Diabetes, ki je varen obrok za diabetike in predstavil tudi komplementaren izdelek Otrobi Enemon.

Bolj točne podatke glede info točk si poglejte tukaj. Če imate dve minuti časa pa si lahko ogledate kratko video predstavitev kampanje.

Gojko-Lešnjak_dita1[1]
x