bariemon_fortis_3_mesečni_paket

Bariemon 3 mesečni paket

129,54 

O PAKETU

BARIEMON 3 mesečni paket vsebuje 3 škatlice Bariemon MULTIVITAMINI IN MINERALI ter 6 doz PROTEIN FORTIS.

90 kapsul, neto količina 84,6 g

3 kg beljakovinskega napitka z vitamini in minerali

Za poletno osvežitev smo paketu dodali tudi modelčke za pripravo PROTEINSKEGA SLADOLEDA

Možnost naročila na spletni strani, preko telefona na 041 360 777 (delavniki med 7 in 15 uro) in preko e-pošte: info@enemon.si

PRIPOROČENO ODMERJANJE BARIEMON MULTIVITAMIN IN MINERALI

1 kapsulo zaužijte s tekočino. Med zaužitjem izdelka in prehranskim dopolnilom s kalcijem ali mlečnim obrokom naj mine najmanj 2 uri.

NASVET

Živilo za posebne zdravstvene namene BARIEMON multivitamini in minerali vsebuje vitamine in minerale, ne vsebuje pa kalcija in beljakovin. Zato je pomembno, da dodatno jemljete tudi:

  • dodatek kalcijevega citrata (najmanj 1000-1200 mg elementarnega kalcija)*. Kupite ga lahko v lekarni. Čez nekaj časa bomo prehransko dopolnilo s kalcijevim citratom ponudili tudi v naši spletni trgovini.
  • vsaj v prvih mesecih po posegu tudi dodatek najmanj 30 g kakovostnih beljakovin (npr. mlečne beljakovine ali sojine beljakovine)*.

*Priporočamo PROTEIN FORTIS napitek z vitamini in minerali. Dve po navodilu pripravljeni porciji vsebujeta 43 g beljakovin in 1000 mg kalcija (iz mleka), zato lahko delno ali popolnoma nadomestita dodatek kalcijevega citrata.

NAVODILA ZA PRIPRAVO PROTEIN FORTIS

FORTIS_navodila_za_pripravo

Napitek pripravite tako, da 1 merico izdelka (35 g) stresete v visok kozarec, v katerega ste nalili 200 mL hladnega polposnetega mleka (1,5 % MM). S krožnim mešanjem z žlico dobro premešajte. Najboljši rezultat mešanja boste dosegli z uporabo shakerja. Napitek je okusen tudi pripravljen z vodo ali jogurtom.

Priporočamo uživanje 1-2 porcij napitka dnevno.


SHRANJEVANJE

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjujte izven dosega otrok!

x