Enemon vadba 2. sklop

 

Prvi video je vsem brezplačno na voljo za ogled in trening od doma.

Za ostale video vadbe morate imeti opravljen nakup v skupni vrednosti nad 50 € v naši spletni trgovini. Če ste opravili nakup za samo 50 nam pošljite sporočilo ”želim vadbo 2. sklop” na info@enemon.si in vam bomo na email poslali naročilo za vadbo, ki bo imelo geslo za dostop do ostalih video vsebin 2. sklopa, ki se bodo dodajale spodaj, tako da jih bo na koncu skupaj 29. V kolikor ste se odločili tudi za prejemanje vam prilagojenih tedenskih jedilnikov mora biti narejen nakup samo za 70 evrov, da dobite dostop do vodenih vadb in jedilnika. Tudi to nam sporočite ‘želim vadbo 2. sklop in jedilnik’ na info@enemon.si. Dostop do vadb in jedilnikov imate vsi, ki ste opravili nakup nad 70 evrov od 1.9.2019 naprej.

Ko prejmete potrdilo in da vas bo naša spletna stran lahko prepoznala, boste morali biti prijavljeni v sistem! V kolikor še niste registrirani ali ste pozabili svoje geslo, se lahko

Za začetnike in da se dobro ogrejete za 2.sklop vadb vam predlagamo, da začnete s 1. sklopom vadb in potem nadaljujete z 2. sklopom. 

DOSTOP DO VODENIH VADB z Indiro in Maticem boste imeli na voljo vsaj 3 mesece od prijave.

 

1. video

2. video

3. video

4. video

5. video

6. video

7.video

8.video

9.video

10.video

11.video (na voljo 8.7.)

12. video (na voljo 11.7.)

 

x