| Fizična aktivnost

VODENE VADBE OD DOMA SO NA VOLJO TUKAJ

Bitka s časom je ena ključnih tegob sodobnega človeka. Iz dneva v dan hitimo in iščemo trenutke zase. Nekaterim to uspe bolje, spet drugim malo manj. Velikokrat se pa zgodi, da enostavno ne najdemo časa zase ter za redno telesno aktivnost, ki je tako pomembna za naše zdravje. Ker se zavedamo, da vam odhod v fitnes velikokrat vzame preveč časa, vam nudimo vadbo kar v vaši dnevni sobi.

20 minutni vadbeni programi so sestavljeni pod budnim očesom in vodstvom fitnes trenerja Matica Kolenca, ki je tudi osebni trener Indire Ekić, ki je shujšala za več kot 30 kilogramov.

PRVI TRENING

Treningi so sestavljeni v dveh težavnostnih stopnjah in sicer osnovna stopnja ter nadaljevalna, težja stopnja. Osnovna izvedba vaj je namenjena začetnikom, ki ste z rednimi vadbami šele začeli, nadaljevalna in težja varianta pa vsem, ki ste fizično bolje pripravljeni in že imate osnovno znanje izvajanja vaj.

V programu so zajeti treningi za moč in učvrstitev najbolj kritičnih predelov ženskega telesatrebuh, noge, zadnjica – ter kardio vaje.

Treningi so sestavljeni tako, da se izvajajo vsaj 2x na teden, tako bo vsak torek in četrtek na voljo nov vadbeni program.

KLIKNI tukaj in si za izdelke Enemon v vrednosti samo za 50€ za tri mesece zagotovi vadbo z osebnim trenerjem kar pri tebi doma.

 

Prednosti programa Fit rit do poletja:

  • Vadba z osebnim trenerjem kar v tvoji dnevni sobi
  • Na voljo skupaj 30 vadbenih programov (2x / teden nov program)
  • Vadbeni program na voljo 3 mesece
  • Nizka cena – za tri mesece le 50€

Uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost sta ključ do zdravja. Ne vrti se v začaranem krogu in v programu Jej zdravo, z Indiro za fit postavo sledi jedilnikom Indire Ekić ter z redno vadbo pospeši shujševalne učinke in kurjenje maščob. Pridruži se Indiri Ekić in Maticu Kolencu in v svoji dnevni sobi z redno vadbo poskrbi za dobro počutje in samozavest.

Vsi, ki boste opravili nakup za samo 50 evrov boste prejeli sporočilo z navodili KAKO DO VSEH NASLEDNJIH VIDEO VADB..

Več o akciji si preberi tukaj.

DRUGI TRENING

 

x