| Hujšanje

Tokratni 90-dnevni izziv Fit rit se je končal. In to zelo uspešno. 

Ines, Klaudija in Mojca so zmagale!

Pred približno 4 meseci so se prijavile na izziv in upale ter se, tako kot mnogi med nami, spraševale ali je možno, da uspe tudi njim. Seveda. Uravnotežena prehrana, vadba, vztrajnost, trud, dobra volja in močna želja jih je pripeljala višje kot so pričakovale.

Klaudija, ki je v izzivu izgubila največ in sicer zavidljivih 17kg ni izgubila le odvečnih kilogramov, temveč je predvsem pridobila nasmeh na obraz, voljo do življenja in pozitivno energijo! Kot je povedala, si pred izzivom ni upala sanjati, da bo kdaj izgubila kak kilogram. Sedaj pa močno verjame, da bo poleg 17-ih, izgubila še kak kilogram. Njena volja in energija sta neprimerljivi. Polna pozitivnih občutkov in vesela, ker je v izzivu pridobila voljo do treniranja, predvsem je osvojila hitro hojo, v kateri tako zelo uživa.

Mojca, ki je sicer v izziv pristopila z nekaj “strahu”, je v 90-ih dneh izgubila skoraj 13 kg. Predvsem je vesela, da se je naučila kuhati in kombinirati obroke z zdravo hrano in ugotovila, da ji je le-ta zelo blizu. Namreč (po novem) obožuje kamut in ajdovo kašo in namerava tovrstno prehranjevanje nadaljevati. Sicer je imela v času izziva poškodbo pri kolesarjenju po Italiji, vendar pa je to ni odvrnilo od treningov in začrtane poti. Obiskuje boks, hodi v fitnes, kolesari ter neizmerno uživa v športnih izzivih, ki si jih zada. 

Ines pa je v času izziva izgubila 5 kg in še bolj definirala svoje telo. Ne smemo pozabiti, da je že pred tem izgubila 40 kg, na kar je resnično lahko ponosna. Disciplino, redne treninge in vztrajnost je pridobila že pred izzivom, zato ji je bilo toliko lažje. S trdo voljo in močno željo bo še naprej vztrajala z uravnoteženo prehrano in video vadbami z Maticem Kolencem in Indiro Ekić, ki jih izvaja kar doma.

Če si tudi ti želiš popolne postave in zdravega življenja se nam pridruži in vstopi v nove dimenzije življenja.

Za treninge, ki so bili tudi v fitnes centru FIT13 bi se radi zahvalili osebnemu trenerju @matickolenc_reset , za jedilnike in strokovno pomoč pri prehrani pa @zala_g

Treninge in jedilnike lahko najdete v zgornjih povezavah znotraj teksta.

x