| Hujšanje

Za nami sta dva meseca izziva FIT RIT 2019, kjer udeleženke izziva Mojca, Klaudija in Ines trdo delajo in se prehranjujejo po vnaprej pripravljenem in prilagojenem jedilniku.


Prva dva meseca vsekakor ni bilo enostavno. Ni bilo vedno nasmejano in zadovoljno. Dekleta se niso vedno z največjim veseljem odpravile na trening in ko je bilo kakšno praznovanje, so se »spogledovale« z različnimi pregrehami. Pa vendarle. Dekleta vztrajajo. Držijo se Enemon jedilnikov, ki jim jih je pripravila Zala Gomboc, univ. dipl. inž. živilstva in pridno trenirajo z osebnim trenerjem Maticem Kolencem v fitnes centru FIT13 kot tudi zunaj na stadionu Slovan, ko je sončno vreme. Njihov jedilnik je v večini sestavljen iz 5 obrokov, predvsem iz polnovrednih živil, zelenjave in Enemon Slim&Fit izdelkov. Slednje imajo predvsem za malico ali, ko nimajo časa za pripravo toplega obroka. Namesto hitre in nezdrave hrane, posežejo po Enemon ploščici ali shake-u. Poleg uravnoteženega obroka pa jim ploščica poteši tudi željo po sladkem. Shake, ki poskrbi za dobro regeneracijo in prispeva k vzdrževanju mišične mase, v večini spijejo po treningu, kar vsem trem zelo ustreza.

To, da so dekleta na dobri poti potrjujejo rezultati, saj je tehtnica po dveh mesecih pri Mojci iz Velenja, ki je iz dneva v dan bolj motivirana in željna sprememb, pokazala kar 10,4 kg! Mojca poleg rednih treningov tudi sama doma veliko telovadi po video vadbi z Maticem in Indiro Ekić. In njen trud je resnično poplačan. Izjemni rezultati po dveh mesecih jo ženejo naprej in novih meritev se že prav veseli.

Klaudiji iz Ljubljane, ki je izgubila le nekaj manj kot Mojca, tehtnica kaže kar 10 kg manj! Kot pravi, je njeno počutje fenomenalno. Večkrat gre tudi na sprehod, se giba v naravi in predvsem opaža spremembe pri počutju in dobri volji. Namreč polna je energije in volje do življenja, saj se je po več letih premaknila iz cone udobja in skrivanja za stenami.

Ines, ki pa je že pred izzivom izgubila neverjetnih 40 kg in ki želi le še definirati svoje telo, pa je dodatno izgubila slabe 4 kg! Z rezultatom je zelo zadovoljna, saj se je tako kot pri Mojci in Klaudiji tudi pri njej izboljšala telesna sestava, začela pa se je spreminjati tudi njena oblika postave.

Če si želiš tudi ti izboljšati kakovost življenja in narediti nekaj zase, se nam pridruži in zmagaj tudi ti!

x