| Hujšanje

Mojca, Klaudija in Ines se več kot mesec dni prehranjujejo tako, kot so predpisali univ. dipl. inž. živilstva in prehrane Zala Gomboc in Enemon prehranski strokovnjaki. Vsaka  je prejela personaliziran jedilnik, prilagojenim življenjskemu slogu in navadam. Poleg zdravih živil, vključenih v obroke, so del vsakodnevne prehrane tudi Enemon Slim&Fit izdelki – nadomestni uravnoteženi obroki, s katerimi dekleta lažje vzdržujejo telesno težo, obenem pa  izboljšajo počutje in zdravje ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

Pod budnim očesom osebnega trenerja Matica Kolenca dekleta pridno trenirajo in se potijo v fitnes centru Fit 13 v Ljubljani. Poleg vodenih individualnih treningov redno telovadijo tudi doma. Osnova za domačo vadbo je video vadba, ki sta jo posnela Matic Kolenc in Indira Ekić in je na voljo vsem, ki raje telovadite v domačem okolju.

Mojca iz Velenja, ki se je izziva res zelo veselila, je po dobrem mesecu dni izgubila kar 7,8 kg in pridno vztraja še naprej. Močna želja po odpravi odvečnih kilogramov jo žene naprej, zato se jedilnika res pridno drži. Poleg rednih treningov z Maticem Kolencem, se večkrat odpravi na bližnji hrib in redno dela vaje ob pomoči video vadbe z Indiro in Maticem.

Tudi najmlajša udeleženka izziva, Klaudija iz Ljubljane, je več kot uspešna. Po dobrem mesecu redne vadbe in uravnotežene prehrane je izgubila 7 kg, kar je dodatna motivacija za vztrajanje do cilja. Redna telesna aktivnost jo je spodbudila, da več časa prebije na svežem zraku.

Ines je izgubila nekoliko manj kilogramov, vendar je ob tem potrebno upoštevati, da je še pred začetkom izziva shujšala za kar 40 kg in je v borbi z odvečno težo že zmagovalka. Zelo pomembno je mnenje prehranskih strokovnjakov, ki so na podlagi meritev povedali , da je tudi Ines na odlični poti, saj je izjemno izboljšala telesno sestavo –  pridobila je na mišični masi in izgubila maščobo. Povečana mišična masa pa ji bo še dodatno pomagala pri večjem izgorevanju maščob.

Če tudi ti želiš do poletja izgubiti odvečne kilograme, se nam pridruži ter naroči jedilnike in Enemon Slim&Fit izdelke, ki ti bodo v pomoč pri znižanju telesne teže. Poskrbeli smo tudi za vodeno vadbo z osebnim trenerjem Maticem Kolencom in našo ambasadorko Indiro Ekić.

x