| Prehranjevanje

Uravnotežena prehrana je ključno za normalno delovanje organizma. Obroki, ki zagotovijo zadostne količine makro- in mikrohranil v pravilnih razmerjih omogočajo zdravo življenje in dobro počutje. Hiter življenjski slog in pomanjkanje časa nam pogosto prekrižata načrte pri pripravi uravnoteženih obrokov. Zato smo se odločili, da vam skupaj z Indiro Ekić, našo ambasadorko in priljubljeno tekmovalko oddaje The Biggest Loser Slovenija, pomagamo in vam olajšamo načrtovanje zdrave in uravnotežene prehrane. Indira, ki je shujšala dobrih 30 kg, vam bo na podlagi lastnih izkušenj svetovala, kako z uravnoteženim načinom prehranjevanja priti do fit postave. Vsak teden bo razkrila svoj jedilnik, ki praviloma temelji na petih obrokih dnevno. Indira v svoj jedilnik vključuje slovenske izdelke Enemon Slim&Fit, ki pripomorejo k boljšemu počutju, zmanjšajo utrujenost, pomagajo pri vzdrževanju mišične mase, skrbijo za zdrave kosti in pomagajo pri izgubi telesne mase.

Z Indiro za fit postavo

Indira je en oziroma dva obroka zamenjala z uravnoteženimi obroki Enemon Slim&Fit. Tako je na enostaven način dosegla bolj uravnotežen dnevni jedilnik in se znebila odvečnih kilogramov. Izdelki Enemon Slim&Fit so ji pomagali, da ob pomanjkanju časa in hitremu tempu ni posegla po nezdravi hitri hrani. Namesto različnih sendvičev in nezdravih prigrizkov je lakoto potešila s hitro in enostavno pripravljenimi uravnoteženimi nadomestnimi obroki, kot so shake-i različnih okusov, energijske tablice in kaše. Izdelki Enemon Slim&Fit so lahko pomembna pomoč pri hujšanju, saj z zamenjavo dveh obrokov z izdelki Enemon vnesemo dve tretjini dnevnih potreb odraslega človeka po hranilnih snoveh.

Indiri pri uravnoteženem prehranjevanju svetuje tudi prehranski svetovalec Enemon-a, ki na podlagi njenega jedilnika in glede na intenzivne fizične obremenitve, svetuje, kolikšen naj bo vnos energije, beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob. Glede na aktivnosti in jedilnik ji svetuje morebiten dodaten vnos vitaminov in mineralov ter preveri ali zaužije dovolj mikrohranil glede na priporočene dnevne potrebe.

Izdelki Enemon Slim&Fit pomagajo uravnotežiti prehranjevanje. Njihova sestava zagotavlja točno določen vnos makro- in mikrohranil, obenem pa zagotovi občutek sitosti. Zato ne bo potrebno posegati po različnih prigrizkih in hitro pripravljeni hrani, kar je pogosto razlog za slabo počutje in povečanje telesne mase. Enemon Slim&Fit izdelke hitro in enostavno pripravite, z njihovim rednim uživanjem pa poskrbite za pokritje potreb po večini hranil oziroma za hitrejšo regeneracijo po športni aktivnosti. Predvsem pa pomagajo do uspeha na poti do izgube ali vzdrževanja telesne mase.

Vsem, ki boste s klikom potrdili, da želite prejemati Indirin jedilnik in izpolnili zahtevane pogoje (nakup izdelkov za vsaj 30 evrov kar pomeni brezplačno poštnino), bomo tri mesece vsak petek poslali jedilnik za naslednji teden ter vas preko zaprte fb skupine usmerjali in spodbujali na poti do zmage – do uravnoteženega prehranjevanja in fit postave.

x