| Zdravo življenje

Vsak dan je nova priložnost, da dosežeš vrhunske rezultate. Vsak dan je nova priložnost, da se izkažeš v najboljši luči in da postaneš takšen, kot si želiš. Žal vseeno ni vedno tako enostavno, saj si velikokrat želimo, da s čim manj napora in truda zmagamo.

Ker se zavedamo, da nam vedno bolj zmanjkuje časa za razmišljanje o naših jedilnikih in zdravi prehrani in ker čas hitro beži in je poletje že skorajda pred vrati, ti nudimo priložnost, da ti pomagamo pri zdravih jedilnikih in izgubi kilogramov. Kako?

Prehranjevali se bomo skupaj in po jedilnikih Indire Ekič ki je shujšala že za več kot 30 kg. Od ponedeljka, 2. marca dalje, bomo teden dni preko njenega instagram profila kuhali skupaj z Indiro in jedli po njenem jedilniku. Če imaš željo odvreči vse odvečne kilograme in si upaš biti z nami, se nam pridruži in osvoji temelje zdrave in urejene prehrane.

Poglej primer dnevnega jedilnika najdeš tukaj.

Če si odločen reči kilogramom stop, spremljaj instagram profil Indire Ekić in enemon ter stopi na pot kvalitetnejšega življenja.

Da se bodo kilogrami stopili, smo pripravili paket AKTIVNO ŽIVLJENJE, kjer lahko izkoristiš 50% popust na izdelke Enemon Slim&Fit in ob nakupu nad 35€ (brez popusta bi bilo 70€) prejmeš še mesečni paket vodene vadbe in jedilnike za en mesec.

Aktivno življenje

x