| Novice s tekaških priprav, Zdravo življenje

Izbrali smo 6 kandidatov, ki so pripravljeni narediti spremembo na bolje in želijo stopiti korak naprej.

Na naše presenečenje so kandidati, ki naj bi izboljšali fizično kondicijo in tekaške rezultate že pravi maratonci oz. bi jih lahko uvrstili med kategorijo ‘profesionalnih rekreativcev‘, če bi kaj takega obstajalo.

V tej skupini so Petra, Karli in Leon, ki so se prijavili na Enemon tekaške priprave, da bi izboljšali svojo prehrano, tehniko in trening teka ter dosegli zelo ambiciozne cilje.

Posvet glede pravilnega začetka treninga

 

Skupina, ki se je odločila izgubiti telesno težo se je zavezala, da bo poleg postopne spremembe prehranjevalnih navad v svoje vsakodnevno življenje vključila tudi telesno aktivnost v obliki hoje ali teka.

V tej skupini so Urška, Andrej in Demara. Pridružili smo se jim tudi sodelujoči v projektu priprav Vid, Blaž in Borut, da bi sami pri sebi videli kako poteka pot do bolj zdravega načina življenja in kake ovire se nam bodo pojavile na poti ;)

Demara tekaški posvet

 

Andrej posvet glede prehranskega dnevnika

 

Ekipa Enemon v kateri sodelujeta prehranska strokovna sodelavca Vid Vičič in Blaž Ferjančič je s priznanim kondicijskim trenerjem Markom Mrakom odločena dati vse od sebe, da bodo postavljeni cilji tudi doseženi.

Vabljeni ste, da spremljate pot kandidatov preko člankov, ki bodo na naši spletni strani pod rubriko Tekaške priprave.

Video glede začetka Enemon tekaških priprav si lahko ogledate na siolu tukaj.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 + 8 =

x