Kako hitro prejmem naročeno blago?
Naročila odpremljamo vsak delovni dan, kar pomeni, da v kolikor oddate naročilo do 10. ure dopoldan, ga boste po vsej verjetnosti prejeli že naslednji dan. Kadar imamo povečano količino naročil,  se lahko zgodi, da je potrebno počakati tudi kakšen dan več, vendar pa se obvezujemo, da dostava ne traja nikoli več kot 3 delovne dni.

Ali je možno plačilo šele ob prevzemu paketa?
Seveda, tudi to je ena od možnosti, vendar pa je v tem primeru strošek dostave euro dražji.

Ali sprejemate kreditne kartice?
Plačilo lahko opravite z naslednjimi kreditnimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa, Dinners in American Express.

Kakšen je postopek, če se odločim za bančno nakazilo?
Postopek je enostaven, ob naročilu boste po elektronski pošti prejeli vse potrebne informacije. Naročilo bo prešlo v postopek priprave, takoj, ko je priliv viden na našem računu.

Kakšni so stroški dostave?
Strošek dostave za Slovenijo znaša 4,59 EUR, v to je vštet administrativni postopek, priprava paketa in dostava.  Za naročila, ki dosežejo vrednost 50 EUR, je dostava brezplačna. Za tujino je prag za brezplačno poštnino 100 EUR.

Paket ni prispel, kaj naj naredim?
Če ste prejeli SMS obvestilo o dostavi, paketa pa ni od nikoder, boste v tem SMS sporočilu našli vsa potrebna navodila o sledenju paketa. V kolikor SMS sporočila sploh niste prejeli, se obrnite na enega od naših kontaktov: T: 041 360 777, info@enemon.si.

Se je potrebno za oddajo naročila registrirati?
Ne, registracija ni potrebna, v kolikor pa bi v prihodnosti še kdaj opravili nakup, vam uporabniški račun olajša in pohitri vsak naslednji nakup.

Imam kodo za popust, kako jo unovčim?
Veljavno kodo lahko vpišete v postopku košarice ali na blagajni na vrhu strani. Kode za popuste ne veljajo na pakete.

Ali lahko izdelek, ki mi ne ustreza vrnem?
Seveda, izdelke ki vam ne ustrezajo lahko vrnete in zamenjate za druge ali pa zahtevate povračilo zneska vrnjenih izdelkov. Izdelki ne smejo biti uporabljeni ali poškodovani, vrniti pa jih morate z originalno embalažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kako vem, da je spletna trgovina zaupanja vredna in da bo paket zares prispel?
Enemon.si, je spletna trgovina, ki jo upravlja slovenska družba Jata Emona d.o.o. Verodostojnost spletne trgovine lahko ugotavljate na več načinov. Preverite ali je enostavno priti do kontaktnih informacij in ali se na te kontakte tudi kdo javi. Je objavljen samo elektronski naslov ali tudi telefonske številke? Preverite kakšna plačilna sredstva sprejemajo. Paypal vam nudi varnost za primer nedostavljenega paketa ali neupoštevanja pravic kupca. Enostavno podate prijavo in Paypal bo sredstva zadržal ter vam jih v primeru, da je ugotovljena namera po prevari ali neupoštevanju kupčevih pravic, tudi povrnil. Če vseeno niste prepričani, pa navsezadnje lahko naročite tudi na način s plačilom ob prevzemu.

Ali je nakupovanje na strani enemon.si 100% varno iz vidika varovanja podatkov?
O tem se lahko prepričate kar sami, in sicer na več načinov. Najprej preverite na vrhu brskalnika, če je poleg naslova domene prikazana ikona ključavnice. V kolikor vidite ključavnico, pomeni, da ima stran nameščen varnostni SSL certifikat, ki skrbi za šifriranje podatkov. Vsi vaši osebni podatki, kot tudi podatki kreditnih kartic, ki jih vnesete na tej strani, se ob prenosu šifrirajo in so v primeru nepooblaščenega dostopa neberljivi.

Ali akcijske ponudbe veljajo tudi na prodajnih mestih?
Akcijske ponudbe so odvisne od vsakega trgovca posebej in niso enake akcijam v spletni trgovini.