V preteklem mesecu smo podprli študentsko organizacijo Biotehniške fakultete – Bovčka, ŠOBF na njihovem tradicionalnem športno-zabavnem dogodku na Biotehniški fakulteti »BF se igra 2023«.

Zakaj?

Naši razvojni tehnologi so obiskovali Biotehniško fakluteto in z veseljem se dogodka spominjajo iz svojih študijskih let. Osrednji del dogodka predstavljajo igralne postaje, na katerih se lahko preizkusijo prijavljene skupine študentov oz. zaposlenih in tekmujejo med seboj. Igre vsako leto zajamejo tematiko skoraj vseh študijskih programov na fakulteti.

Letos so se ekipe lahko spopadle z izzivi, kot so: hitrostna molža krave, slepo polnjenje merilnega valja, grabljenje trave, žaganje hloda, štetje letnic in hitrostno zlaganje mikrobioloških tipsov. Igre so nadvse zabavne in domiselne.

V pripravo tako velikega dogodka, kot je »BF se igra«, gre vsako leto ogromno časa, truda in energije. Vsakič pa uspešni organizaciji tisto piko na i dodamo podjetja, ki se ga odločimo podpreti. Organizatorji se zahvaljujejo Enemonu, ki je poskrbel, da so letošnji zmagovalci iger z bogatimi nagradnimi paketki ostali zdravi in pripravljeni na poletne izpite. Mi pa se zahvaljujemo organizatorjem za povabilo in res dobro izvedbo.

Nekaj foto utrinkov iz dogodka:

Joj, kako fino izgleda ☝️. Prihodnje leto pridemo tekmovati :).

Z veseljem vas ponovno podpremo!