Pred kratkim smo na Razvojnem centru Novo mesto podprli organizacijo delavnice v sodelovanju z Marivelle in KinManual z naslovom Prehrana, rekreacija in FIT telo. Delavnico so organizirale Urška in Kristina (Marivelle) ter Klara (KinManual).

Kristina in Urška, ki sta po izobrazbi obe magistri inženirki Prehrane sta v prvem delu delavnice povedali vse o tem, kako lahko telo podpremo pri športni aktivnosti, da dosežemo optimalne rezultate, ustrezno regeneracijo in predvsem, da ohranjamo zdravega duha v zdravem telesu. Udeleženke so na osnovi praktičnih primerov izvedele, kaj jesti pred, med in po treningu ter kako se ustrezno hidrirati ob bolj napornih telesnih dejavnostih.

V drugem delu delavnice pa so pod vodstvom Klare, ki je po izobrazbi diplomirana kineziologinja, izvedle trening pilatesa. Komurkoli se je pilates zdela na prvi pogled zelo lahka vadba, se je lahko na delavnici prepričal, da temu res ni tako! Za konec pa je Klara pokazala še nekaj vaj za raztezanje, da lahko pred in po vadbi poskrbimo za večjo gibljivost.

Seveda zdrava pogostitev in darilne vrečke niso manjkale! Udeleženke bodo lahko svoje zdravje podprle z Enemon prehranskimi kašami, prehranskim dopolnilom Hemoemon z železom za normalno nastajanje rdečih krvničk in Laxemon gumi medvedki, ki rešujejo težave z zaprtjem.

Po besedah udeleženk:

Po vaši zaslugi imamo več znanja, v sproščenem okolju smo izvedele konkretne nasvete o zdravi prehrani in oddelale super trening pilatesa. Komaj čakamo naslednjo delavnico!

Manca / Udeleženka delavnice

Nekaj foto utrinkov iz dogodka:

Druženje je bilo več kot uspešno, zato bodo dekleta delavnico brez dvoma ponovila. Spremljajte novice in naša družbena omrežja, mogoče pa pridejo ravno v vaš kraj.

Čestitke Urška, Kristina & Klara, gotovo se zopet srečamo!