Za nami je 54. Sejem Narava-zdravje pod sloganom: “Živim zdravo z naravo”, ki smo ga letos zdužili z obiskom Botaničnega vrta v Ljubljani v katerem smo se družili s člani naše zaprte Bariemon skupine. Sejem poudarja pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja ter okolja in stika z naravo. Poleg tega je cilj sejma povečati ozaveščenost o zdravem načinu življenja.

Na sejmu so zato izvajali brezplačne meritve, različne delavnice in ozaveščali o problematikah kot so srčno-žilne bolezni, celiakija, demenca in ponudili rešitve za spodbujali boljše razumevanje in podporo prizadetim. Na stojnici Enemon so letos otroci pridno barvali Laxemon pobarvanke našega gumi medvedka, odrasli pa so lahko poskusili našo novo rešitev za lajšanje težav z zaprtjem – Laxemon tekočino. Med drugim smo pripravljali tudi Enemon Slim&Fit kaše, ki se jih spomnijo naše mame in babice, ki so jih kot dekleta uživale za nadzor nad telesno težo.

Preveri vtise iz sejma in našega obiska Botaničnega vrta:

 

Hvala vsem udeležencem sejma s katerimi smo imeli priložnost v živo poklepetati & vsem članom Bariemon skupine s katerimi smo se sprehodili čez čudoviti Botanični vrt! Se vidimo prihodnje leto – do takrat pa pridno zbiramo predloge kam želite, da bi se skupaj odpravili!