Prehranjuj se zdravo – z Indiro za fit postavo!

Ker se zavedamo, da vam zaradi pomanjkanja časa pogosto ne uspe pripraviti uravnoteženih obrokov, smo se odločili, da vam skupaj z Indiro Ekić, tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija, ki je shujšala za več kot 30 kg, pomagamo. Za lažje načrtovanje prehrane, boste lahko prejeli jedilnike za 3 mesece, po katerih se prehranjuje Indira. Za uravnoteženo prehranjevanje je načrtovanje jedilnikov zelo pomembno. Če v naprej ne določimo in se pripravimo kdaj in kaj bomo jedli tekom dneva, nas hitri ritem vsakdanjika pogosto prisili, da posežemo po hitro pripravljeni, nezdravi hrani. Slednja pa zanesljivo ni dobra izbira; večinoma gre za neuravnotežene obroke s prevelikim deležem maščob, med katerimi pogosto prevladujejo tiste z nasičenimi maščobnimi kislinami in trans maščobe. Hitra hrana pogosto vsebuje preveč sladkorja, premalo vlaknin, vitaminov in mineralov ter pelje v nezdravo prehranjevanje in hitro povečanje telesne mase.

Vsi, ki boste spodaj v okenca vpisali svoje podatke, dobite prvi jedilnik brezplačno. Ostale jedilnike, ki so jih prehranski strokovnjaki svetovali in pripravili Indiri dobite tako, da v spletni trgovini Enemon opravite nakup v vrednosti samo 30 evrov in nam pošljete na info@enemon.si sporočilo ‘ŽELIM JEDILNIK’. Tako boste za 3 mesece na mail prejeli skrbno načrtovan jedilnik za prihajajoče tedne. Vabljeni tudi na vodeno vadbo od doma, ki jo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli. Obenem se lahko včlanite v zaprto FB skupino Prehranjuj se zdravo – z Indiro za fit postavo, kjer bomo na voljo za vprašanja glede jedilnikov in načrtovanja uravnotežene prehrane, hujšanja in na splošno glede zdravega prehranjevanja. Lahko si boste pomagali in se spodbujali med seboj in enkrat tedensko sodelovali v razgovoru z Enemon prehranskim strokovnjakom, ki bo po potrebi v živo v fb skupini eno uro odgovarjal na vaša vprašanja in vam pomagal pri načrtovanju prehranjevanja. Prav tako vam bo Indira na podlagi lastnih izkušenj svetovala, čemu se izogibajte in kaj je priporočljivo.

Vaše osnovne potrebe opredeljuje vaše telo.
Nanje vplivajo vaša starost, spol, telesna višina in teža.
Vnesite svoje podatke

Fields marked with an * are required

Toliko znaša vaša bazalna presnova (BP).
Preberite si več o bazalni presnovi

+

Na podlagi izpolnjenih podatkov in pogojev za sodelovanje, vam bomo poslali tedenske jedilnike na vaš elektronski naslov, ki bo najbližje vašemu cilju in sprejeli vašo prošnjo za vključitev v zaprto fb skupino Prehranjuj se zdravo - z Indiro za fit postavo.

x