Prehranjuj se zdravo – z Indiro za fit postavo!

Ker se zavedamo, da vam zaradi pomanjkanja časa pogosto ne uspe pripraviti uravnoteženih obrokov, smo se odločili, da vam skupaj z Indiro Ekić, tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija, ki je shujšala za več kot 30 kg, pomagamo. Prihodnje tri mesece boste prejemali jedilnike za lažje načrtovanje prehrane. Za uravnoteženo prehranjevanje je načrtovanje jedilnikov pomembno. Če v naprej ne določimo kdaj in kaj bomo jedli tekom dneva, nas hitri ritem vsakdanjika pogosto prisili, da posežemo po hitro pripravljeni hrani. Slednja pa zanesljivo ni dobra izbira; večinoma gre za neuravnotežene obroke s prevelikim deležem maščob, med katerimi pogosto prevladujejo tiste z nasičenimi maščobnimi kislinami in trans maščobe. Hitra hrana pogosto vsebuje preveč sladkorja, premalo vlaknin, vitaminov in mineralov ter pelje v nezdravo prehranjevanje in hitro povečanje telesne mase.

Vsi, ki ste do sedaj že opravili nakup v spletni trgovini Enemon Slim&Fit v vrednosti najmanj 30 evrov oziroma ga boste opravili v prihodnjih dneh, boste prihodnje tri mesece, vsak petek na elektronski naslov lahko prejeli jedilnik za prihajajoči teden. Obenem se boste lahko včlanili v zaprto FB skupino Prehranjuj se zdravo – z Indiro za fit postavo, kjer bomo na voljo za vprašanja glede jedilnikov, pomislekov in na splošno glede zdravega prehranjevanja. Lahko si boste pomagali tudi med  seboj in enkrat tedensko sodelovali v  razgovoru s prehranskim strokovnjakom Enemona, ki bo eno uro odgovarjal na vaša vprašanja in vam pomagal pri načrtovanju prehranjevanja. Prav tako vam bo Indira na podlagi lastnih izkušenj svetovala, čemu se izogibajte in kaj je priporočljivo. Izziv traja od 9. novembra 2018 do 9. februarja 2019.

Vaše osnovne potrebe opredeljuje vaše telo.
Nanje vplivajo vaša starost, spol, telesna višina in teža.
Vnesite svoje podatke

Polja označena z * so obvezna

Toliko znaša vaša bazalna presnova (BP).
Preberite si več o bazalni presnovi

+

Na podlagi izpolnjenih podatkov in pogojev za sodelovanje, vam bomo v petek okoli poldneva poslali prehranski načrt na vaš elektronski naslov, ki bo nabližje vašemu cilju in sprejeli vašo prošnjo za vključitev v zaprto fb skupino Prehranjuj se zdravo - z Indiro za fit postavo.

x