O železu, anemiji ter priporočilih pred in po bariatričnih operacijah smo v zaprti facebook skupini Bariemon na pobudo članov želeli malo več povedati tej temi.

Oglejte si video Pogovor s strokovnjakom, ki ga vodi naša ambasadorka Darinka Nardin, kot gostja pa se nam je pridružila tudi dr. Pintarjeva. Znotraj zaprte facebook skupine nam lahko postavite vprašanja, na katera poleg strokovnjakov odgovarjajo tudi vaši vrstniki, ki so že šli čez eno ali več operacij in imajo kar nekaj izkušenj.

V sodelovanju z dr. Pintar in nekaterimi bariatričnimi pacienti smo zato, da bi olajšali dodajanje po operaciji potrebnih hranil razvili živilo za posebne zdravstvene namene Bariemon, ki služi za prehransko uravnavanje malabsorpcije po bariatričnih operacijah. Namesto večih vitaminov in mineralov in imate tako na enem mestu na voljo vse potrebno za po bariatrični operaciji.

Poleg zakladnice znanja, ki je v zaprti facebook skupini je na voljo še:

– brezplačna e-knjiga – Bariatrična prehrana glede prehrane pred in po bariatrični operaciji s strokovnimi priporočili, preprostimi jedilniki in recepti za obdodje pred in po bariatrični operaciji.